Finlands svenska sång- och musikförbund kutsuu kaikki Suomen kuorolaulajat laulamaan Jean Sibeliuksen Finlandia-hymnin ruotsiksi suomenruotsalaisten suurimpaan virtuaalikuoroon. Kaikki mukaan – juhlitaan ja harrastetaan yhdessä!

Suomenkieliset kuorolaulajat ovat erityisen tervetulleita osallistumaan. Liittykää projektiin ja tulkaa laulamaan yhdessä Finlandia-hymni Joel Rundtin ruotsiksi käännetyllä kieliasulla. Jos olet osallistunut esimerkiksi Suomen suurin virtuaalikuoro -projektiin, on konsepti sinulle jo tuttu.

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.fssmf.fi/ovarhemma. Sivulta pääset liittymään Facebook-ryhmään Svenskfinlands största virtualkör, josta löytyvät nuotit, stemmanauhat sekä ohjeet. Ohjeet on ruotsiksi – laulu sentään kaikille tuttu!

Videot tulee palauttaa ohjeiden mukaan viimeistään pe 20.11. klo 23.59.

Tervetuloa mukaan, tehkäämme yhdessä kaikkien aikojen ensimmäinen yhteinen virtuaalikuorokeikka!

Virtuaalikuoron esitys julkaistaan itsenäisyyspäivänä 6.12.2020.

Lisätietoja:

Sofia Strömgård
Redaktör och kommunikatör
Finlands svenska sång- och musikförbund