Kurssipaikka

Aitoon musiikkikurssit järjestetään Anna Tapion koululla Aitoossa, Pälkäneellä. Kauniissa maalaisympäristössä sijaitseva koulu pihapiireineen tarjoaa luonnonläheisen, viihtyisän ja rauhallisen ympäristön kursseille. Osa opetuksesta järjestetään läheisellä Aitoon koululla.

Aitoon kylä on noin 400 asukkaan vireä yhteisö. Aitoosta on Pälkäneen keskustaan matkaa noin 14 kilometriä, Luopioisiin noin 10 kilometriä ja Tampereelle noin 50 kilometriä.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Katso tiedot ilmoittautumisesta ja kurssimaksuista Hinnat ja ilmoittautuminen -sivulta (avautuu helmikuussa).

Majoitus

Kurssilaiset majoittuvat Anna Tapion koulun asuntoloissa 2–3 hengen huoneissa, jotka ovat osin soluasunnoissa. Asuntoloissa on yhteiset (solun/asuntolan) vessat ja suihkut. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautumislomakkeella voi esittää toiveen huonekaverista.

Ruokailut

Kurssilla tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, kahvi, päivällinen ja iltapala Anna Tapion koulun ruokalassa.

Erikoisruokavaliot ja allergiat ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssien aikataulut

Aikatauluista tiedotetaan myöhemmin kevään aikana.

Vapaa-ajan ohjelma

Aitoon musiikkikurssien vapaa-ajanohjaajat järjestävät monipuolista vapaa-ajanohjelmaa. Luvassa on pelejä ja leikkejä, erilaisia iltaohjelmia sekä hauskaa yhdessäoloa ja uusia ystäviä! Myös aikuisille on luvassa mukavaa iltaohjelmaa ja saunomismahdollisuus.

   

Vapaa-ajanohjaajat

Musiikkikurssien vapaa-ajanohjaajat majoittuvat asuntoloissa ja huolehtivat kurssien ajan erilaisista käytännön järjestelyistä sekä avustavat puhallinleirin orkestereissa. Vapaa-ajanohjaajiin ja muihin vastuuhenkilöihin saa tarvittaessa yhteyden 24 h vuorokaudessa kurssien aikana.

Muuta tietoa

Lähin pankkiautomaatti löytyy Luopioisista n. 10 km päästä Aitoosta. Anna Tapion koulun vieressä on kauppa.

Aitoon musiikkikurssien järjestäjä ja yhteystiedot

Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry. Kurssijärjestelyistä vastaavat Sanna-Mari Holma (Aitoon musiikkikurssien johtaja), Marjukka Manner ja Soila Takanen.

Aitoon musiikkikurssit järjestetään yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL ry:n kanssa.

Yhteystiedot:
info
p. 010 322 6644

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista!