STM-musiikki on Suomen Työväen Musiikkiliiton nuottipalvelu. STM-musiikki kustantaa uutta suomalaista kuoro- ja puhallinorkesterimusiikkia sekä toimii ulkomaisten nuottien välittäjänä.

Sivuilla on luettelo STM:n julkaisemista puhallinnuoteista ja kuoronuoteista. Voit myös tilata kauttamme muiden kustantajien nuotteja, lisätietoja välitysmateriaalista.

Nuotteja voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info tai puhelimitse p. 050 414 3442.

Nuotit voi noutaa STM:n toimistosta tai ne voidaan toimittaa postitse. Lasku toimitetaan nuottien mukana ja postitettavien nuottien laskuun lisätään toimituskulut (tilauksen koosta riippuen 2,50–14,00€).

Tietoa nuottiuutuuksista sähköpostiin!

Nyt voit liittyä postituslistalle, jonka kautta saat tietoa uutuusnuoteista sähköpostiisi. Tiedotteessa esitellään STM:n kustantamia nuottiuutuuksia ja se lähetetään muutaman kerran vuodessa. Postituslistoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä osoitteita luovuteta eteenpäin. Voit lukea uutiskirjeet myös Uutiskirjeet-sivulta!

Liity postituslistalle lähettämällä viesti otsikolla "Postituslistalle" osoitteeseen info
Kerro viestissäsi nimesi ja sähköpostiosoite, johon haluat uutiskirjeiden tulevan sekä oletko kiinnostunut kuoromusiikista vai orkesteri-/puhallinmusiikista.