Aitoon musiikkikurssit järjestetään 26.6.–3.7.2018 Anna Tapion koululla Aitoossa, Pälkäneellä. Kesäisen koulutustapahtuman ohjelmassa on puhallinleiri, kuoronjohtokurssi sekä kapellimestarien perus- ja mestarikurssit. Jälki-moittautuminen kursseille on käynnissä toistaiseksi!

Aitoon musiikkikursseille ovat tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin aloittelijoista edistyneempiin muusikoihin. Musiikkikurssien ammattitaitoiset ja innostavat opettajat tarjoavat monipuolista ja korkeatasoista opetusta. Musiikkikurssien ohjelmassa on kurssitarjonnan lisäksi useita konsertteja, vapaa-ajanohjelmaa sekä hauskaa yhdessäoloa! Anna Tapion koulu tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön Aitoon musiikkikursseille.

Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoista ja musiikintäyteistä viikkoa eri-ikäisten musiikinharrastajien ja osaavien musiikin ammattilaisten kanssa!

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista! Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry.

___________________________

Aitoon musiikkikurssit is an educational summer event. The venue will be Anna Tapio school, Aitoo, Finland. At summer 2018 the event consists of conducting workshops, choir conducting workshop and wind band camp.

For more information in English, please contact our office (info).

You can also check our event page on Facebook!